Tolong doakn sy ye mummy2..

Gugur: 12/feb/19 #nur muhammad(10weeks) 4/jun/19#nur jannah(4weeks) 17/feb/20#nur islam(9weeks) Tlg doakn sy n suami ade rezeki dpt baby tahun 2020 ni insyaAllah.. Semoga dpt merasa dakap baby sendiri... Semoga Allah gantikn kesedihan yg bertimpa2 dgn kegembiraan slps ni.. Bagi yg mendoakn terima kasih byk2, semoga Allah permudahkan urusan kita semua... InsyaAllah aaminn..

77 Balas

Semoga Allah mengurniakan zuriat buat sis.. Saya pun 11 tahun menunggu zuriat... Alhamdulillah.. Sekarang baby sudah 2 bulan.. Banyakkan berdoa sis.. Bersedekah.. Usaha dan tawakkal.. Moga Allah permudahkan segalanya..