new condiments series for baby 6m+

? *Grassfeed beef* ? Lelemak yang ada pada grassfeed beef ini kaya dengan omega 3. Omega 3 amatlah penting untuk tumbesaran baby kita. Ia juga membantu perkembangan otak yang lebih baik dan cerdas. Sifat anti radang yang ada pada lemak grassfeed beef juga membantu anak yang alergic untuk makan daging lembu dengan gembira. Disebabkan memahami perasaan ibu yang teringin nak juga bagi anak makan daging ini, maka toddible masukkan condiment grassfeed beef dalam senarai. ? *Cheese powder* ? Dah ramai dah sebenarnya sebelum ini supplier datang jumpa Founder toddible untuk offer cheese powder mereka. Tapi bila di selidik ternyata diambil daripada cheese powder yang ada jual di kedai bakery biasa. Yang mana cheese powder itu telah diproses dan campur garam serta pengawet. Tapi ramai ibu-ibu request nak juga cheese powder akhirnya Alhamdulilah Allah permudahkan. Jumpa dengan supllier yang buat cheese powder memang daripada keju asli. Cheese daripada keju cheddar sebenar dikeringkan dan dikisar menjadi powder halus mulus. Maka kita pun setuju tambah dalam rangkaian condiment toddible. ? *mushroom powder* ? Beef dah ada, cheese dah ada, kalau buat western food lagi umph bila kita tambahkan mushroom kan. Mushroom powder toddible diperbuat daripada cendawan tiram yang kita masak sesiap lepas tu bagi kering sempurna sebelum di kisar halus jadi serbuk mudah ibu ibu nak guna. Serbuk cendawan ini sedap taw dan menjadi antara killer taste untuk makanan anak. OK itula 3 condiment series terbaru dari toddible. Dena nak tanya ADA YANG NAK MASUK WAITING LIST TAK? kita nak launch product ni sikit masa je lagi. kalau ada yang nak masuk waiting list tulis NAK?

new condiments series for baby 6m+
1 Balas

👍👍👍

5y ago

Jika berminat boleh wsap sy www.wasap.my/60136740554/newcondiments