anak umur setahun 7hari nak bagi makan cheese campur dalam masakkan

hi moms semua, adakah mama2 smua sini guna cheese ini campur dalam masakkan baby? anak saya umur setahun 7hari, saya tak tahu nak beli cheese apa untuk campur dalam masakkan, boleh moms semua share apa cheese cheddar yg moms campur dalam masakkan baby moms ? tq #SeriusTanya #firstmom ##bantujawab #ingintahu

anak umur setahun 7hari nak bagi makan cheese campur dalam masakkan
1 Balas
7mo ago

terima kasih sis