spotting

Got spotting on 15 weeks pregnancy..is it normal? Scan done but doc said still got heartbeat and baby move ..im just worried

3 Balas

jgn bsma suami n jgn bt krja brt2 sis. sya lgi teruk tumpah darah smpai bketul2. dh 2 kli spnjg 12 week prgnent ni. first slps bsma suami second sbb trllu letih. shrian jln cri bju rya. huhu tp alhmdulillah dctr scan bby ok. bnykkn breht.. klu baring kki ltak bantal biar tinggi dr prut.. think positive k. dunt stress2.

5y ago

Tq yaaaa😘

Jangan bersama suami dulu ya, till the bleeding stop.

5y ago

Baikk..tq

Just try to take it easy k

5y ago

Ok sis😘