.

Gosok gigi nak muntah.. Mandi pun nak muntah? Saboo jelaa?

35 Balas

Sama sis.. saya sampai habis pregnant loya jek nk gosok gigi 😅

5y ago

Sebenarnya sy dari ank pertama lagi gosok gigi je loya.. Berlarutan, tak prgnnt pn cmtu sblm ni😂 Smpai lah prgnnt yg skrg ni.. Menjadi2 plk dia😅

Jiran2 akan dengar sy loya setiap x pagi n ptg gosok gigi 😂

5y ago

Kihkihkih.. Dia tak kira.. Pagi. Ptg. Malam.. Sama je kn😂

Sy dh 36 week skrg..asal gosok gigi je muntah lagi😂

sy dr awl ngandung smpai skrg.. kalau gosok gig muntah.. #32w

5y ago

Hehe.. Bertabahlah 😅😅

Sama,,,pai dok termenung sendiri..😆😇

Sama.. skrg 10 week makin kerap muntah

Disebabkan inilah malas mandi 😭😭😭

5y ago

Betul sis. 3 bulan mengandung ni takpecah rekod lagi mandi banyak kali. Sehari sekali dah cukup. Tu pun Kdg2 mandi cincai2 ja sebab semua benda dlm bilik mandi takleh bau 😂 deodorant pun pakai yg takde bau.

Saba lah syg. Sy pon 14 weeks baru helok

5y ago

Wahh yeke sis.. Sy baru 11 week😚

Like me bila time pregnant .. Geli smue

5y ago

Hehe.. Kn sis... Sy tgk sisa makanan anak dalam sinki pn loya.. Terus muntah

Sama..6bulan bru ok 😅

5y ago

Tau xpe..rs bru kembali ke dunia yg nyata..😂