Do you still go to shopping mall these days?
Voice your Opinion
Yes, when its urgent needed
Yes, only one a month
Yes, only once a week
No, I haven't been there since last few months

2476 respon

15 Balas

hari2 dalam mall sebab kerja .. dan hari2 tanggung risiko bila ad cust yg masih ad tak ikut sop .. hmm , bila ditegur melenting n ada yg cakap . penting ker scan balik2 , dah dekat pintu scan , nak masuk kedai kecil2 pun kena scan juga .. hmm rasa?

3y ago

😌✌️

nope..lm dh x g shopping mall..since ank lahir duk kuarantin dkt umh..nk2 ank lahir prem..kena kuarantin dr tmpt org rmai selama setahun..tgk2 bila dh umo setahun...tetb ada c.ovid..jd smbung lg duk umh..hehe😂✌

selagi blh elakkan sy Cuba elakkan.. hampir setahun dah x masuk mall.. jarang masuk mall setahun skali pon payah sbb ramai x larat nk jln2 dlm mall..

tak.. langsung tak smnjk covid nie.. tkt nak prgi keluar mana2 even pasar yg dekat2.. keperluan suami yg prgi beli sorng2

shopping mall like Tesco,yes. sbb nk beli groceries and lain2 keperluan ank,contoh pampers. #TAPSupermom #

sejak musim covid xpergi lg....

Yes. When there is urgent need

sejak pkp ne ..lama da x jalan

dh lama x shopping di mall😂

If there is urgent needs