kalsium

gigi selalu berdarah, kwn2 sume kata sbb kurg kalsium, susu ap yg bagus ya? hr 2 bli higoat kt shopee, 5 pack tros, skali fake.. bapak sakit hati.. ? rse serik nk mnum susu kambing da.. ad ap2 cadangan lain?

2 Balas

Blh try susu fullcream. Kalsium pun ada dlm cheese, tauhu, tempe etc. Blh pelbagaikn sumber kalsium dlm menu harian.

Macam mana nak tahu fake ? Sy beli dkt kedai, tak tahu laa fake ke tidak 😅

4y ago

lps da bli 2, terbaca kt FB kwn dia terminum susu higoat fake, so try cek yg sye pnye jgk, rpe nye fake jgk, da hbs mnum 3 pket bsr da, 😭😭 tau sbb msg hq higoat kt FB sendiri, bg tau dia tarikh mfg yg ad pd plastik susu 2