Just nak meluah je

geram jela ngn mak mentua aku ni 😑 dahlah anak dia tak bertanggungjawab semua aku yg buat rumah pon aku yg beli . Aku paling takleh brain mak mentua aku paksa aku bagi makan anak aku yg baru 7 bulan ni makan biskut milna 💆 aku tak suka anak aku makan biskut milna sbb manis ada tambhan gula . Bila aku buat buah buahan utk anak breakfast dan makan petang dia komplen aku bagi anak makan tak sihat takda vitamin buah tu dia ckp 😑 Hadeh makkkk saya stress lah dengan mak dan anak mak yang tak bertanggungjawab tuh !!!!! 💆😑😡

3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

kann org tua ni kadang degilll rasa dia jela terpaling pandai semua konon dh makan garam dulu. skrg ni dh byk kajian dan advocate suruh elak processed foods, garam gula utk baby. lagipun anak kita, hak kita la nk bg dia makan apa. takat nenek je dok diam la bkn keluar dr rahim dia 😒

Makan buah lagi bagus drp process food. Ckp kat mak yang doktor suruh makan buah

sabar la sis 😔