Saya nak tanya gerakkan baby dalam satu masa boleh gerak berapa tempat ye?

Gerakkan baby

6 Balas

Kalau baby dah besar boleh rasa gerakan dia banyak tempat. Kadang tangan & kaki dia bergerak serentak. Tengah merenggang badan ke main bola ke taktau laa. Sana sini terbonjol2. 😆

Banyak tempat.. sy kiri kanan serentak dia bergejolak 😂. Sbb tangan, kaki, siku, lutut dia merata2 dia pusing

Saya dah 26 minggu so normal lah ye 1 masa ada 2 tempat pergerakan

12mo ago

normal. sbb ruang dlm rahim awak masih luas. baby masih boleh berpusing 360°. kalau kita start kira kick baby pon masa usia kandungan 28w dn keatas

Banyak tempat dear. Berpusing2 dia dlm perut kita

Bergantung kepada keluasan yg ada pada waktu itu

kdg atas bwh..kdng kiri kanan