Geng Oct 2023 Hadir

Geng Oct 23

42 Balas

Due 15/10 ❤️ Anak kedua ✌🏻 Anak sulung due 24/12/19, Lahir 12/12 👦🏻 Semoga segala urusan kita semua dipermudahkan. Semoga kita semua juga selamat bersalin dengan sihat dan selamat. Aamin yaa rabbal alamin 🤲🏻

20/10 anak ketiga...tapi dah lapan tahun tggu yg ketiga ni..doa kan saya dipermudahkan urusan n baby sihat sampai waktu nya nanti ya

10mo ago

wahhh alhamdulillah rezeki

9/10😍😍 ank no 2.. semogaa kitaa smua diprmudahkan urusan🤲 ank slung aritu due 23/10/19 lahir 15/10/19🤭🤭

6/10 anak kedua..Sulung dulu lahir 3minggu awal,kali ni xtau la😁.. Semoga dipermudahkn urusan ibu2 disini❤️

11mo ago

Sama , sulung pun awal 3minggu

20/10 - kene admit awal sbb ada GDM. Risau betul kalau baby kene tahan ward. Nak balik rumah terus 😭

1/10..anak ke3..tp sbb czer mesti kena serah diri awal..moga dipermudahkan semua urusan ibu2 disini 🥰

9/10 cepat atau lambat tu tak kisah. Tapi kalau dpt 10/10 tu bonus la sbb sama arwah mama saya 😍

edd : 21/10 tp sebab twins, DR target plg lmbt 37 weeks dah keluar baby (1/10) ✌️

4/10 , anak first saya. Semoga semua mommy to be dipermudahkan urusan ya 🫶🏻

due 16/10 anak ke 3 😁 ada yg dah dpt rasa ke baby gerak ?

9mo ago

sama