Bengkak kaki

Hi geng mummies..ade tak yg start bengkak kaki masa preggy 16weeks ? kandungan sy baru masuk 16weeks and perasan kaki dah debab sikitt ??xtw nk gelak ke nk nanges tengok. Comel pon ye haha. org kata boleh jadi awal sebab byk berjalan and aktif sgt ?

1 Balas

Btul dah tu apa yg dorg ckp.. Sy pun pnah jgk jd gitu, sbb duduk posisi sama dlm waktu yg lama.. Time rehat tu or msa tido, tinggikan sikit kaki tu ye 😁😁