Ketika hamil, ibu-ibu selalu alami kegatalan anggota badan di bahagian mana? Kongsikan!
Voice your Opinion
Kaki
Perut
Kulit muka
Leher
Lain-lain (sila nyatakan)

4645 respon

62 Balas

bhgian punggung,perut..selulit dh mula ade ahaha..tapi masih bolh dikawal

Perut, dada, ketiak, lengan, kaki, leher. Tgh alami skrg. Due Oct 2021

Kaki gn perut tapi paling gatal kaki smpai luka ii jadi parut gelap

Semakin perut membesar semakin teruk rasa gatal asyik garu2 je

perut..gatal je tagn nk menggaru tapi tahan sbb x nk parut

Alhamdulilah takdak gatal2 pada kulit masa mengandung dulu

hampir 1 badan n hampir setiap hari alami gatal2...

Belakang badan.. sgt gatal lagi2 kalau pakai bra..

Kana stretch habis #TAPActiveUser #TAPActiveUsers

Gatal dkt bhgian kakii bhgian perut kdng²