Kuatkan saya

Gaji suami lmbt lg.. Dugaannya bulan nih. Susu ank hampir habis. Pampers dh susut. Nk pinjam dekat orang. Mmng xreti😔. Rasa malu sgt. Nk pinjam dkt family sndri. Diorang pon berkluarga. Dn bkn orang senang. Dgn mertua lg lah xharap.. Allah beratnya rasa. Ank pulak kuat susu skrang. Dgan keadaan sarat mgandung lg. Maaf ea. Klaw post saya ada yg xsenang. Kpla nih berat ja rasa. Rasa nk mluah... Ngis tuh biasa dh...dlm kpla nih dh serabut😭😭😭

8 Balas

kuat ya sis. cuma lepasni jarakkan tau jika nak anak lg. nak besarkan anak ni mmg pakai banyak sgt duit, mengalir mcm air. lepasni sis ada 2 anak lg la tinggi kos. jadi kena rancang sebaiknya. moga dipermudahkan

1y ago

Eaaa... Trma ksih untuk nasihat ea☺️