Kuatkan saya

Gaji suami lmbt lg.. Dugaannya bulan nih. Susu ank hampir habis. Pampers dh susut. Nk pinjam dekat orang. Mmng xreti😔. Rasa malu sgt. Nk pinjam dkt family sndri. Diorang pon berkluarga. Dn bkn orang senang. Dgn mertua lg lah xharap.. Allah beratnya rasa. Ank pulak kuat susu skrang. Dgan keadaan sarat mgandung lg. Maaf ea. Klaw post saya ada yg xsenang. Kpla nih berat ja rasa. Rasa nk mluah... Ngis tuh biasa dh...dlm kpla nih dh serabut😭😭😭

8 Balas

mcm situasi sya ☺tapi apa yg sya buat skrng redha dan tawakal dgn Allah .. doa x putus mudahan Allah selit rezeki utk kami .. dlm masa yg sama x putus sya post sbb sya ds emas .. mmg tau org susah nak beli tpi sya percaya rezeki Allah .. dlm kita susah , andai kita tenang dan redha .. dri situ Allah akan bagi jalan utk kita .. kita x akan tau tiba2 dtg nya rezeki x diduga in shaa Allah☺ yg penting banyakkan bersabar , jgn stress sbb tgh pregnant kan mcm sya jugak .. kita jaga kesihatan dgn baik kita jaga jugak amanah Allah dgn baik😘

1y ago

biasa tu sis☺mmg time pregnant ni byk beremosi .. tapi kalau boleh try utk kawal emosi .. x baik utk janin ..