Burger ?

hi gaiss .. boleh ke mkn burger masa preggy ? hmmm risau jgk tp rasa nk mkn . Ye la sbb burger ni kan kategori fast food. #15w #3rdbaby

45 Balas

sy ok je mkn burger.......skrg plak da msuk 8 bulan.....alhamdulillah xde pape.....klau da terasa nk mkn better mkn je....jgn kempunan nti....huhuhu klau rsau mkn stakat merasa je.....

Saya makan burger sekali je. Nak layankan craving. Lepastu tak nak dah. Cakap dalam hati. Dah makan dah haritu. Nanti lepas bersalin baby dah besar. Boleh mkn lagi byk2. Hahahahahaha.

Sy awal2 preggy pun ada makan burger.. risau juga klau d fikikan balik sbb burger kn guna sayur2 mentah. Bwg mentah, sayur kubis mentah. Bahan2 mentah ni x elok utk ibu preggy

Sy masa mengandung ank first..tiap malam craving burger...penah tu kul 2-3 pagi nk mkn... Tpksa gk la hsbnd klua g beli...klu x,sedih

Boleh je. Sya tiap2 mlm mkn 🍔.. Sya sorg je 2 bungkus suami sya belikan.. Time mlm je nasi sya xle mkn.. Tu yg mkn burger.. 🤣 🤣

sy juga mkn burger.. tapi kalo boleh jgnlah tiap2 hari... kalo boleh carilah mknn yg khasiat tinggi... sbb kena jaga hb juga.. jgn sampai turun...

Masa pregnant sy makan semua benda.. Burger pun telan je.. Boleh je makan tp make sure makan berkhasiat juga.. Bukan burger semata..

Sy risau gk tp mlm ni baru mkn burge tepi jaln..sbb dh terliur sgt sgt sdp pns2 .sy harap bby dlm keadaan baik2 sbb baru 15weeks

Mkn jelah.. air kosong bnykkan, buah2, sayur n vit mkn gk.. seiring ok.. 🤭🤭😁 sye bedal je.. 😂😂

Sy pulak, dua minggu lepas, tiap2 hari mkn burger benjo. 😅 minggu ni dh x mkn sbb x rasa nk mkn dh. 😂