Burger ?

hi gaiss .. boleh ke mkn burger masa preggy ? hmmm risau jgk tp rasa nk mkn . Ye la sbb burger ni kan kategori fast food. #15w #3rdbaby

45 Balas

blh jer sis tp jngn slalu. sy pun mkn burger juga tp skadar lepaskn ngidam jer 😁

Makan je sis.. Insyallah xde apa, sy dlu kalau boleh setiap hari nak mcd 😂

sya pn prnh jga mkn burgr..x ad jga msalh..tpi jngn lh tlmpu bnyk mkn..

Makan la sis selagi boleh makan.. Nanti dah pantang, pantang betul²!

boleh je,sy mse preggy ank ptma n kedua tiap2 mlm mkn burger..😁😁

Yummmmsssss boleh je. Lagi stress if Nak makan tapi semua takleh

burger sejenis mknn sepinggan lengkap . so nothing to worry

Sekali sekala boleh kot.. Sbb pati burger tu bahan proses..

Kalau rasa nak makan, makan je. Nothing to worried 😊

Sy mkn je sis sbb burger je yg bleh masuk tekak..😅