Sakit tak induce ?

Gais , nak tanye skrg ni dh cukup bulan nak bersalin tp baby masih santai didalam . Boleh korg bagi rate tk sakit induce tu 😭 doc ckp kalau minggu ni dia tk kluar , minggu dpn dia bg in duce 😌 anak first czer , anak kdua ni kita nk cuba normal . So meh la kongsi pengalaman induce korg sakit tk ? em

1 Balas

Saya induce 3x masuk ubat Memang sakit sangat2 Tapi atas orang jugak Kawan saya induce tak sakit pon dia kta just rasa cramp perut sikit2 gitu jaa…

1mo ago

masuk induce tak sakit ,, just cramp je .. saya baru alami 3 tahun lepas ,, skrg tgh preggy 38week 6 day ,, 7 hari lagi due date ,, smoga kalini dpt scara normal .. aminn