Dah induce 2x jalan tak bukak lagi 😭

Hi mommies, sy dah induce ubat kali kedua, bukaan hat tu jugak tk berubah, ada rasa sakit masa 1st ubat tp doc bg painkiller terus dh tkde sakit then takde bukaan.. yg ubat ke2 ni sy tk ambil painkiller, jd sakit dia dtg ada masa dia, mcm mana ni nak bg bukaan cepat tk larat dah dduk hspital lama rindu anak yg kt rumah 🥹

1 Balas

berjalan itik sis. .buat senaman kagel atas katil slow slow ..kluar je hospital tu depan2 tu berjalan jee setiap hari inshallah zikir selalu