Baby cot. Kedai area kl. Kayu? Kain besi?

Hi future mom and dad.nk tanya kat kedai area kl mana yg jual baby cot prefer yg kayu yg berkualiti dan harga murah? Masih mencari baby cot for my future baby. Tqsm semua

5 Balas

Hi mommy. Saya respond soalan mommy ya mungkin nanti ada yang tahu boleh respond mana nak cari area kl. Kalau saya dulu beli di shopee sahaja. Tapi seller dah tak ingat yang mana. Search je baby cot in case kalau nk cari di online ye.