baby cot untuk newborn

hi mommies nak tanya, perlu x baby cot untuk newborn? brand apa yang bagus n kedai apa yang ok ya kat area petaling jaya, #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

5 Balas

kalau anak pertama x nak beli pon x apa.. letak sebelah ja.. kalau ada anak kecik lain sebaiknya ada utk keselamatan baby.. sy anak no 3 baru beli sbb ada 2 kak2 kecik .. no 4 ni guna balik ja yg no 3 tu. hehehe

sy kemain beria beli baby cot,harini hari ke 44 pantang baby x pernah nak tido dlm baby cot,dia tido skali ngan kita je senang nk menyusu..nanti besar sikit kot sy ajar dia tido dlm baby cot

Hi. Kalau pengalaman saya baby cot guna masa 1st month je lepas tu baby dah taknak tidur di baby cot. Saya beli online je. Takda brand pun. Kalau di PJ saya tak pasti ✌🏻

sy x guna baby cot.. baby tidur sbelah atas tilam, senang nk menyusu tgh mlm ke apa.. sbb dlm pantang susah nk gerak, so letak sebelah je..

sy beli babycot yg boleh co-sleeping sebelah katil.. jenama u-baby