Pilihan Terbaik

Baby cot jenis ni jadi pilihan saya, sebab bilik saya kecil dan katil agaknrendah berbanding katil biasa. Benda ni boleh adjust ketinggian yg kita nak, lebih rendah dari baby cot yg jenis kayu sbb laras ketinggian katil kayu terhad. Nk buka sisi baby cot ni pun senang. Buka zip dan tanggalkan shj, klu katil kayu kena cabut2 leceh sbbkan saiz yg besar

3 Balas

Hi boleh bagi pendapat set berpantang NONA ROGUY DAN SET TROPICAL HERB AMWAY nama lebih bagus?

2y ago

bagus ni sis...semua lengkap..

Kat mana awak beli ni..

👍