Baby cot. Kedai area kl. Kayu? Kain besi?

Hi future mom and dad.nk tanya kat kedai area kl mana yg jual baby cot prefer yg kayu yg berkualiti dan harga murah? Masih mencari baby cot for my future baby. Tqsm semua

5 Balas

Kami baru beli baby cot masa survey kt baby mall. Tapi bukan di KL. Kami beli di Manjaku Baby Mall. Tak pasti KL ada branch Manjaku ke tidak. Ada sale hingga 28/2/2022 utk baby cot brand Baby Love sekali tilam RM580 (cot drpd solid wood; kayu Meranti, tilam foam. Baby cot boleh untuk muatan hingga 50kg. Bila anak tak tidur situ lg, boleh jadikan sofa bed.

2y ago

Hi awak. Boleh tgk gambar x baby cot n tilam yg awak ckp tu? Kalau awak x kisah la. Kalau x bg pun x pe sy faham. 😊 Nk tgk juga kalau sy berminat boleh survey di selangor nie

Hi mommy. Saya respond soalan mommy ya mungkin nanti ada yang tahu boleh respond mana nak cari area kl. Kalau saya dulu beli di shopee sahaja. Tapi seller dah tak ingat yang mana. Search je baby cot in case kalau nk cari di online ye.

Baby cot dlm shopee murah murah tapi kena pasang sendiri lepastu taktau kualiti ok ke tak. Di kedai mahal tapi high quality. Boleh try randomly kedai perabot yang standalone bukan dlm shopping mall kot ada murah.

Saya lebih prefer kayu dari kain besi. Macam lebih kukuh. Saya nampak kat Lazada, Sweet Heart Paris macam okay. Tapi tak beli lagi.

its ok sy dh beli kt tce baby expo rm800 good quality. tq semua