Line Samar2

Firts saya check line samar je, kali ke 2 check line terang sedikit macam ni. Ni saya check sebelum tarikh period. Ni pon dah seminggu lebih mis period. Perut pon rasa sakit2, lapar tak leh bawak bincang 😅. In sha allah esok baru nak pi check klinik.

Line Samar2
28 Balas

Saya pow mcm ni gak...last period 1/7 ....skrg dah 9/8...+ Ve dah...5week bby🥰🥰

1 eon flimauy eopimas itu esplmal itu plasda No eopimal dia epomas dreipmas frnsa eiji

Tahniah jaga diri baik baik sis 🙏🙏🙏

Alhamdulillah tahniah sis🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah, tahniah sis! ❤️

Tahniah ❤️

Tahniah. Semoga ada berita gembira

Alhamdulillah pregnant tu

Alhamdulillah tahniah..

Alhamdullilah tahniah