adakah ini 2 line ? #firsttime . sebelum ni check nampak satu line ja . ni nampak satu terang satu samar

Kami nikah 26/9 . last period 28/2 smpai harini 30/3 masih belum period and pagi tadi check mcmni

adakah ini 2 line ? #firsttime . sebelum ni check nampak satu line ja . ni nampak satu terang satu samar
23 Balas

Saya pun macam ni sis awal2 pregnancy dulu. Mungkin kandungan terlalu awal lagi. Sis cuba buat upt test lagi 5 hari ya. Better beli yg brand ClearBlue tu. Kit akan tunjuk terus dh berapa minggu pregnant.

Saya pun macam ni bulan 4 haritu masa mula2 tak sedap badan + demam. Line ke-2 tak jelas. Nanti repeat UPT lepas 2 minggu. Insyallah positif tu ☺️ Saya Alhamdulillah dah 11 minggu sekarang

sama lah saya masa mula2 .. lagi samar .jmpa Dr swasta Dya ckp jngn berharap sbb samar sangat .. tapi nk yakin kn juga saya beli yg jenama clearblue .. alhamdulillah +

Tahniah sis. Sis boleh try beli clear blue pregnancy test to check or sis boleh pergi hospital buat ujian darah utk check pregnancy. All the best. ❤️

it's positive 🤗.. tahniah puan.. semoga dipermudahkan sepnjng kehamilan.. jngn angkt brng berat dn bnyakkn berehat

nampak macam positif tu sis..kalu nak confirm terang lagi,cuba 2-3 hari lagi..lepas tu confirm lagi scan klinik

Positif tu sis. tahniah 🥰 next few weeks check mesti lagi terang line tu ☺️

alhmdullh... itu mnunjukkkn, otw, pregnant, sis

boleh buat pengesahan di klinik...😊

tahniah 🥰 doakan sya jgak 🥺