Hii..nak tanya skrg saya dah 27 week tapi perut tak besar sgt..adakan tu normal?

19 Balas

dah pergi buat detail scan? if belum.. go.. seriously.. saya pon 27 week n perut kecik.. pergi buat detail scan semalam.. n found out that my baby size just 25weeks n no air ketuban.. if dr found nothing than Alhamdulillah.. but at least we know what lies ahead if there is any problem with the baby

That normal dear..depends to individual..sy pun Tak besar sgt..sbb tu sy Tak perasan dah 17 week..My mom said..sy follow Mama..prot mama dulu pun tak besar time preggy..😊 No worry dear 😘

Ada stgh tu perut tak nmpk tp punggung lentik.. Wow... Hehe Ada tu perut bukan main to. Punggung xde.. Sedizs... Apapun it's normal dear.. Nti bila kua mcm x caya besar... Pdhl perut Kecik...

normal je...sy 8 bulan pn perut x nmpk sgt...asalkn bby kat dalam sihat,ok je..sy pn bleh pakai lagi baju2 sblum preggy 😊😊

Sy dah masuk 19weeks ni pun perut tak banyak berubah. Maybe sbb perut sy memang buncit kot. Bila scan alhamdulillah baby membesar dengan elok. ☺

Sy 35 weeks baru nmpak perut. Sbb bdn sy besar kut. Depends build sesorang. Risau jugak baby IUGR. Tapi alhamdulillah scan growth baby ok

Saya Pun 27Weeks tak nampak besar pun. Tak yah risau lah sis.perduli lah kalau mulut mak cik bawang nak megata .janji baby sihat 😘

Dont worry , sy dah 28 weeks tapi perut kecik je . Sebenarnya ikut badan ibu mengandung . Yang penting baby aktif and sihat 😘

normal .. ade tu nak masok 2 3 org anak perot walau dah nk masok 4 bulan masih kecik jugak perot nye .. mommy2 jgn risau .. 😸

Sama la...sy dh 28w4d...kwn2 tegur mcm x ngndung pn...tp growth bby ok...sbb bdn besar n tggi kot...😊