Hi Mommies, I’m 33 weeks pregnant. Ada tak mommies yg sakit tulang rusuk belah kanan? Is it normal?

7 Balas

normal. ruang dalam dah penohhhhh dengan baby omey tu. try kawal nafas dengan tenang. Banyaklah zikir dan selawat. semoga dipermudahkan ibu 🤍❤️

4mo ago

Tapi kalau ada kerisauan dan musykil. checkup kk nanti Tanya dgn nurse o doctor 💊

saya 25 weeks dah start rasa sakit belah kanan.. rupanya baby twins saya dok menempel dua2 belah kanan.. belah kiri kosong je

Bukan tulang rusuk. Segala tulang rase sakit da nk dekat2 bersalin ni. Serius tido pun tak selesa dah

Sy dah 31week pun dah start sakit pinggang🥰kencing pn kerap 🥰 org ckp CKP normal

normal sebab kandungan membesar, tapi kalau sakit sangat, boleh jumpa doktor

yess normal

normal mama