Skrg Saya pregnant 6 minggu, saya nmpk perut saya mcm baby bump sikit, normal ke ?

7 Balas

normal..to bkn bby bump...tp buncit... awl2 prgncy mmg akn buncit sdikit... sy dlu first prgnt...kndungn 7buln bru nmpk bby bump....

11mo ago

thank you 🥰

Tu bloated tu bukan bump. Saya 14w camtu baru nmpak skit2 . Skrng 19w makin besar skit dah.

bukan bby bump, buncit saja. awl2 pregnancy mmg akn buncit sedikit

11mo ago

😂😂😂tula pelik maklumlah first time pregnant hahaaha

bukan baby bump tu buncit sbb bloated

noted ,sis thank youu 😘

Tu bloated sis

Normal. Mcm buncit sikit.

11mo ago

oh yeke , haha sbb sebelum pregnant memang x buncit 😂 okay thank you sis