39minggu 3hari Doakn saya, dri pgi tdi sakit pinggang, ni da kt hospital, bukaan 2cm,

26 Balas

Alhamdulillah, saya selamat melahirkan anak, bby girl ssberat 2.99kg, ceazer separuh sedar sbb bukaan saya tak buka buka dan bayi hampir lemas, Alhamdulillah, kedua duanye selamat, terima kasih pada yg mendoakn, moga doa anda semua berbalik pada diri sendri, amin2. Moga dipermudahkn urusan masing2.

insya Allah semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis, sy doakan sis & baby selamat kedua² nya..perbanyakkan berzikir serta setkan minda sis yg bersalin nie insya Allah mudah..jangan fikir takut, fikirkan xsabar nak peluk cium baby yg sis kandung selama nie..insya Allah sis boleh buat

ya Allah.mudahkan lah urusan kelahiran anak kepada Noorfarhananazri.Smga anak dilahirkan smpurna kejadian,sifat,aqal, organ2 dalaman, anggota2 badan ,akhlak dan rupa paras.Smga ibu dan bayi sihat sempurna..aameen;)

semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin sis &baby...ya Allah bestnya jadi seorang ibu.. doakan sy jugak dpt merasa jadi ibu mcm ibu² Dan mommies² dlm ni..🤩🥰sy pulak Rasa mcm teruja.. 😅

semoga di permudahkan bersalin sis..sama sy pun 33w3d..tpi belum ada tanda lgi..mgandung ank ke 3🤭ibu² smua doakan sy jgk smoga d permudahkan nnt bersalin🤲

moga di permudah kn..nti up date ye dpt BBY ape...doa.kn utk sy jgak moga BBY sy mmbesr dn siht dlm Rahim sy Ni ye..aminn yarabalallamiinn 🤲

semoga dipermudahkan urusan bersalin awak and baby 🧡. semoga tak sakit lama2 🧡. aamiinn.. kite pun due date 18/4 ni. hihi.

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis. semoga sakit tak lama, dan mudah bersalin. amin amin ya allah❤️

Semoga dipermudahkan proses bersalin awak sis. Selamat melahirkan baby dan awak sihat. Amin

semoga dipermudahkan segala urusan awk bersalin ya, supaya x sakit lama2. amiinn2 yra.