Acid folic bulan puasa korang makan bila?? Help pls hehe

11 Balas

sy ambil sebelum tido. sbb akan ada rasa loya. sebelum ni ambil lepas maghrib, tpi asyik muntah. so, dh setel muntah/angin, bru sy telan bcomplex+folic acid

Sy 1st baby tak puasa. Doc tak saran kan sbb baru lg. Da 2nd trimester blh berpuasa sbb antibodi da kuat dan baby pun da besar

sy Pon kdg² lepas sahur..kdg2 terlupa sy akan ambk sblm tido..

Kalau saye makan selepas sahur. Tapi saye amek 2 biji sehari

1y ago

Takpe ke ambik lebih drp 1 bijik ... Brape mg?

mkn pagi LPs sahur lah. xksh kn janji Sehari sekali

Lepas sahur boleh. Lepas berbuka pun boleh.

1y ago

ha ah better lepas makan , saya makan selalu masa nak tido

Xkisah waktu janji mkn..sahur/buka pun blh

waktu sahur atau sms berbuka

Sy mkn sebelum tidur

Pagi lps sahur