Hi, usia kandungan saya dalam 6 minggu. Boleh ke saya main badminton? Tak main over-over sangat pun.

6 Balas

boleh cari games yg xperlu bnyk pergerakan bnyk sis.. risau juga sbb smsa bmain bdminton,kita xsedar bnyk pgerakkan yg perlukan gerakkan yg laju.. risau juga kalau tjatuh smsa bmain.. lagipun kta xtahu sekuat mana rahim smsa hamil.. jaga diri sis 😊😊

Agak bahaya badminton ni sbb aktiviti lasak gerak lju sna sni..utk awal prgnancy ni kna jaga byk, tmbh baby first kita xthu lg rahim kuat ke x.. kna byk rest.. klau bosan sgt pn main je game yg kurg lasak sgt.. take care okehhh 😉

Badminton, berbasikal semua yg ade unsur2 teruja tu tinggalkan dlu sis.. Kdg2 kita tak sengaja tersentak. Semoga selamat ye sis.

Better stop dulu mama. Kita tak sedar pergerakan kita ketika bermain. Jaga diri baik2 ye

Baby tgh fragile lg sis. Kurangkan aktiviti lasak awal trimester ni

ikut nasihat doktor...