Bole ke hamil makan vitamin folic acid ,,, kehamilan Sye 5 minggu

16 Balas

Boleh ke? Hahaha awk.. Folic acid ni boleh kira benda wajib awk.. Gi checkup kk ke swasta ke confirm dr wajibkan awk makan ni. Kalau xmakan risiko mcm2 kt anak.. Jgn abaikan tau. Ni pun agak lambat dah. Bese sebelum pregnant lagi dah digalakkan start. Kalau nk beli kt farmasi ada watson ada. Kalau gi kk dpt free insyaAllah. Semoga dipermudahkan