berkaitan susu ibu mengandung..susu mna yg ok ye sbb tkot ada byk gula..susu mne yg ok tuk ibu hmil

9 Balas

insyaallah sis...sy ikutkn drah O,doktor kta law drah o baby kuat kning n lme kning smpai sbln,..tp sy xde,smpai doktor tnye sy aml ap msa mngandng..sy bgtaw la doktor,skrg doktor pom amal jgk..alhamdulillah..

saya minum enfamama. dua2 perisa sedap~ vanila/choc. setakat ni belum sangkut lagi gdm. yg penting amalkan pemakanan sihat dan seimbang.

Sy dlu minum susu evryday, kdg2 omega...alhamdulillah smua ok.. Dokter x bg sy mnum susu ibu mngandung sbb ad GDM #TAPSupermoms

sy msa mgandung,sy amalkan mnum susu c2joy,alhamdulillah ble bsalin baby xde kning,baby pom putih melepak😘

3y ago

saya jual susu c2joy dan saya amalkan ketika saya tgah mengandung skrg ni..harap2 ank xda kuning laa..

saya minum susu wildan premium mama alhamdulillah ok skrg da nk msk tri ke3

sy amal nespry atau everydy je sis .. Alhamdulillah ok je skrg dh msuk trimester kedua ..

ny no +60 17-985 9330..nma dy akak Rosma...sis bley dm dy law berminat😘

mcm sy dlu bdn sy sesuai dan blh trima minum frisomum #TAPSupermoms

sy mnum susu fearnleaf full cream.. tak manis dan rasa berlemak sedap

3y ago

ok ye susu ni..xde gula ye