Hye ibu semua . Nak tnya normal ka baby slalu gerak dkt sbelah kiri je? Baby baru 27 weeks 3 day

9 Balas

saye selalu gerak belah kanan je. rasa mcm siku dia nk terkeluar je 😂

a ah normal je tu , nanti kadang2 sebelah kanan plk dia pusing .. eheheh

normal..sy pun bby ddk belah kiri..kdg2 sampai rasa perit..hehe..

Normal sis.. Sama mcm saya jugak.. Bby suke main sblah kiri je..

Normal tu.. Kalau sllu gerak sblh kiri tu munkin bby boy tu ☺

3y ago

Ya kn... Mesti comel kn tahniah sis... Dh brpa w..

Normal. Sy nak dkt bersalin baru dia ke sebelah kanan

normal je

normal

Normal