Boleh @ tidak ibu hamil awal bulan memakai bahan kosmetik bio essence water base utk sensitif skin?

1 Balas

biasa ms preggy xbpe nk dgalakkn guna apa2 product.. tp xtwla klu yg ada kata blh..wallahualam..mcm sy dlu husband suh stop smuanya..kata kandungan dlm product xtw apa ada tkut effect..tu sy trus xguna pkai..lepas bersalin br guna balik..tu ms preggy muka jerawat byk naik biakan je..berparut muka..lepas bersalin br ok balik.. alhamdulillah #TAPSupermoms

4y ago

sm2 kasih 😉😘✌