Normal ke kalau kencing,habis kencing tu lap dengan tisu,ada kesan darah..#8week plus

4 Balas

hi puan..sya dh slmt bsalin dan sdg bpantang hari yg ke 12 skrg. Dlu masa trimester 1 sllu bleeding time kncing sbb ada cervical polyps dan placenta previa. Tp bila masuk tri 2,dh xda dah,back to normal.

salam puan, macam mana keadaan sekarang? saya sedang mengalaminya 🥺🥺 7w. sebelum ni saya miscarriage 26/3/2021. boleh puan share cara nak atasinya?

2y ago

sebelum ni discharge brown². dah jumpa dr dan Dr bagi ubat kuat rahim

tak normal..puan kena pergi hspl asap tuk dptkan rawatan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y ago

alhamdulillah...jd diri bebaik k..mg perjalanan kehamilan puan ni di pemudahkan..dan slmt hingga melahirkan..Allahuma aamiin..🌹🤲🏻

tak normal , kena pi hospital . Semoga dipermudahkan urusan