Salam hi semua.. nk tanye normal ke klau air kencing kite serupa teh o.?first time ni so tk thu sgt.

9 Balas

Normal sis kalau orang pregnant kencing kotor. Saya ni dah 3 liter air minum tapi air kencing memang macam teh 🤣 mak saya suruh masak and minum air barli tanpa gula. Alhamdulillah lepastu okay je air kencing tak warna teh sangat dah 😍👍🏻

3y ago

terima kasih iye sis utk info nie..

Teh o? Means coklat cair ke? Kalau kurang minum air mmg warna kuning pekat, tp bukan coklat cair.

Salam. Kalau warna keruh selalu doc akan cakap dehydrated. Kena minum banyak air lagi mommy

minum air barli sis, mgkn membantu bersihkan sisa sisa kotoran, minum air suam lbh.

Tu macam dehydrated je sis. Bykkan lagi minum air. Kencing normal warna kuning terang

normal. tp kena putih lagi dari tea o.. tu tandanya kurang air..

3y ago

thank you for info..

hbis tu selama kau air kencing kau warna warni ke?

3y ago

nak buat lawak ke sis? maaflah tak kelakar.. hormat lah org sikit.. dia tanya elok2 kot.. cuba awk kt tempat dia bertanya org jwb main2 apa perasaan awk?

sbb sis makan ubat kot.. bnykkn minum air

3y ago

taak ade plk mkn ape2 ubat.. but thankyou for info iye..

normal la sis

3y ago

kalau bodoh tu buat cara bodoh tak payah berlagak pandai anak setan