Selamat petang semua,,bleh tlng tgok kn x upt sy ni ibu² nmpak 1 line ke 2 line ye..cmfius sy.

16 Balas

InshaAllah dua line tu awak. Saya haritu pun macam ni juga, saya selang dua hari, dua hari, sampai line terang. Semoga ada rezeki awak 💓

2y ago

Aaminn..ttc4 thun,klau btul ada alhamdulillah ☺️

better repeat test lagi seminggu dua kot makin terang. result upt valid dlm 5-10minit sahaja. lebih dr tu dah tak valid result

nampak mcm positif dah tu. sy haritu 4 hari sebelum period keluar kabur mcm tu. lepas tu 7 hari tu dah terang.

2y ago

saya masa cek kali pertama ..double line .. tp samar,kali kedua ... nampak mcm satu line .. tp dia double line sbb sgtttt samar ... last2 lagiii bbrp hari nak smpai tarikh period cek2 double line terang,alhamdulillah .. orang kata samar sbb masih baruu

sama mcm saya sis. sy pun pening. tp saya pki pregnancy test shopee tktau accurate ke tak😭😭😭

2y ago

insya-Allah...nmpk dua line dah tu...tahniah sis...nnti boleh check lagi sekali...sy pun mcm sis jgk mmpk samar2 dlm 1 hari check smpai 3 kali...keesokkan harinya subuh2 saya check...naik 2 line terang...

Nampak macam makin pudar.. In shaallah ada.. Nnti repeat semul ya.. Jaga diri❤️

2line tu tahniah .. satu Line terang dan satu Line samar² dikira positif ..

2y ago

welcome jaga diri .. jaga kandungan ..

insyaallah 2line tu tapi line samar².. jaga diri baik2

Alhamdulillah. nanti try cek lagi waktu pagi pagi tau.

tahniah sis...nampak 2 line...❤️❤️❤️

In shaa Allah 2 line tu. Nnti try check lagi ye 😁

2y ago

Hrap² ada rzeki sy..ttc4 thun