feel too normal

#firstbaby i’m in my 6weeks pregnancy now. is it not normal for me to feel okay during this trimester? i mean i’m not feeling the sickness or any normal symptoms during first trimester. or is it too early to tell?

15 Balas

saya dari tunggu nak period sampai dah confirm preg 7 minggu, sakit perut macam period pain, breast bengkak rasa berdenyut2 dan tak selesa baring duduk semua... doktor cakap permulaan preg semua hormon sedang aktif. harap pregy mummy semua kuat sama2 kita cuba untuk baby kita.. #firstpreg

2y ago

sama mcm sy