feel too normal

#firstbaby i’m in my 6weeks pregnancy now. is it not normal for me to feel okay during this trimester? i mean i’m not feeling the sickness or any normal symptoms during first trimester. or is it too early to tell?

15 Balas

normal sis. dlu masa first pregnancy saya tkda morning sickness masa awl2. second ni awl2 dh ada.

Seronoknya.. Saya start 4w dah mual2 😭 samapi tak larat nak bangun dh. Badan menggigil

Sy tkda rasa apa juga. Cumanya mengantukk rasa nak tidurr je 😆

Depends

normal