Anak sy dah 3 kali g klinik, dari 208 turun ke 177. Ada tips tak nak kurangkan cepat kuning bayi?

19 Balas

Mcm sy dlu anak 1st paling tinggi 13. Masak mmg tak letak apa2 cuma garam je,, klau lauk bening pun sama sayur kosong je,, pastu setiap hr mnum susu kambing pasturised yg dlm botol,, pastu kerap bg setiap sejam msti bg mnum. Mandikn air kuning.. sbb kuning lmbt turun,, alhamdulillah kwn sy mse tu anak dia pun tinggi 1xx pun ikut cara sy turun. Jgn stress sgt ye,, normal bby ada kuning,, kne jaga mkn je lh sis n kerap bg susu bdn