Anak sy dah 3 kali g klinik, dari 208 turun ke 177. Ada tips tak nak kurangkan cepat kuning bayi?

19 Balas

Kerap bagi susu je sis. Kalau susu tak cukup tambah dengan susu formula. Anak saya dua minggu berturut2 ulang alik ke klinik sbb kuning. Doctor sarankan mcm ni, plan taknak bagi susu formula. Tapi demi kebaikan anak, saya ikut saranan doctor. Once kuning dah takda, saya stop susu formula and bagi fully breastfeed. Mommy jgn stress okay ❤️