Cara atasi ank mengigit 1y10bulan..

5 Balas

dia gigit org ke dia gigit time bf? kalau gigit org,mesti sbb ade org bergurau main2 nak makan tangan la kaki la...kalau gigit time bf tu boleh la buat2 merajuk,bgtahu ibu sakit..

gigit dia balik😂😂😂😂😂 gurau2 , try bagi makanan teether tu dgn dia .. kalau time bf dia gigit , picit hdung dia mmg dia akan lepas ..

picit idung dia..nnti xjd dia gigit😅✌🏻tu teknik dguna pakai ms menyusukan ank..esp kalau ank fully bf

bu blh cb mainan tumbuh gigi yg sejuk sebelum breastfeed

gigit dia balik..tp secara manja la