Ni positif kn?smlm check.Cuma xthu bpe usia kndgn.sbb awal jan check negatif.last period 25.11.20.

Ni positif kn?smlm check.Cuma xthu bpe usia kndgn.sbb awal jan check negatif.last period  25.11.20.
40 Balas

Alhamdulillah..tahniah positif tu terang sgt *TTC ONLY* Just klik link di bawah. https://chat.whatsapp.com/DpqKsHTAxa2EpRVreKrrar Apa² soalan, pengalaman & info yang anda tahu boleh berkongsi bersama. Semoga kita semua dapat merasa menjadi bakal ibu suatu hari nanti. Aamiin Group ini khas utk ttc sahaja tak kisah ttc utk anak no berapa pun Sama2 kita berkongsi ilmu sesama kita #bantusharing

3y ago

terang kan. hehe

3 bulan dh tu x bkak buku lg ke sis? Kalau las priod 25/11 la. Kalau cek jan tu negatif means mgkin bru sbulan lebih. Better refer n pergi scan dlu dkt swasta before bukak buku pink tp jgn lewat sgt bukak nty nurse merepek 😂

3y ago

Hehe semoga dipermudahkan yea 😘

bole g check up dekat klinik gov atau swasta klau nk tau usia kndungan..nk kire sndri pun bole..klau nk lg senang apps ni pun bole kire usia kandungan jg.. tahniah

3y ago

thanks ya che puan zaizara.. sy dah g foc cakap 5 mgu masa g check.. alhamdulillah skg dah 7mgu😍

sama lah kita...sy last period 29/11/20..tp seminggu sblum due period bln 12 dh nmpk line positif...29/12/20 line dah terang cm ni .tp g scan mggu lps bru 6w..huhu

3y ago

amiin...inshaaAllah..hari selasa ni kne minum air gula..hihi

Alhamdulillah positif..jaga diri dan kesihatan..moga2 sy pon dpt berita gmbira mcmni tahun 2021 ni..aminn

3y ago

alhamdulillah..thanks ya😍 sy juga doakan kpd sesiapa yg masih belum ada cahaya mata,moga Allah kurniakan zuriat buat mummy2 semua...semoga ada rezeki awak juga tahun ni..aamiin

tahniah.. hamil da. terang bgini mgkn da lbih sbulan. smoga dprmudahkn smua slamat nnt ya.. aamiin ❤

3y ago

alhamdulillah..terima kasih ya.. happy sy😍

mcm sy jgk sy last period 24hb 11 tp period sy x teratur..so bru nmpk kntung doc ckp 6w bru

3y ago

alhamdulillah terima kasih ya.. sy g check doc cakap 5mgu hari tu.. esok masuk 7 mgu..nk g check pulak. hari tu doc kata ada kantung. lg 2mgu dtg pulak nk cek perkembangan. harap2 baby sihat la hendaknya🤗😊

ya +ve sis. tahniah! usia kandungan boleh kira dr first day period yg terakhir terakhir 🥰

3y ago

alhamdulillah terima kasih ya.. sy dah g check doc 1hb hari tu doc kata 5mgu😍

positive sis.. congrats 😁 usia kandungan boleh dikira dari hari pertama period.. 😁

3y ago

alhamdulillah..terima kasih ya 🤗😉

Iya positif Alhamdulillah. Tahniah mommy.. 💕 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

alhamdulillah..thanks ya😍 syukur sgt