Ni positif kn?smlm check.Cuma xthu bpe usia kndgn.sbb awal jan check negatif.last period 25.11.20.

Ni positif kn?smlm check.Cuma xthu bpe usia kndgn.sbb awal jan check negatif.last period  25.11.20.
40 Balas

alhamdulillah..ye positif puan. tahniah..mg dpmudahkn segalanya..aamiin

4y ago

alhamdulillah..thanks ya🤲

yes ni memang terang lagi bersuluh positifnya 😍 congrats awakk

4y ago

alhamdulillah.. terima kasih ya mummy🤗

tahniah sis..take care.. #TAPactiveusers

4y ago

alhamdulillah terima kasih ya😍

alhamdulillah positif , tahniah sis ..

4y ago

alhamdulillah..terima kasih ya🤗

positive . Congrats sis ! take care ♥️

Tahniahhhh.. Doakan utk sye jgk ye 🥺

Alhamdulillah..Tahniah..Take care sis

4y ago

alhamdulillah..thanks ya😍 sy juga doakan kpd sesiapa yg masih belum ada cahaya mata,moga Allah kurniakan zuriat buat mummy2 semua...

Alhamdulilah tahniah sis❤️❤️

4y ago

tq sis😍 alhamdulillah

tahniah.. terangnya positive tu😍

4y ago

kan.. tp sy beli yg kt kedai eco je. sbb kerap dok cek, xralat sgt murah..akhirnya alhamdulillah..terima kasih ya

mungkin dh 9 minggu lbih sis..

4y ago

alhamdulillah..terima kasih ya.. 🤗