15week 6days: baby gerak2

First time rasa beby gerak2 comelnyeee rasa. Senyum sendiri2 trus. Walapun anak second dah. Excited! Hehe. Ibu2 start rasa baby gerak dlm perut time berapa week?

26 Balas

Klu bby gerak kita rse mcm mne ye? Sbb smlm mcm xleh tdo rse mcm perut msuk angin, skit mcm berdenyut sebelah kiri..tu bby bergerak ke mcm mne?😅 Sy dh 17w2d

4y ago

Sma laa sya... 17w. Kliru sikit... 😂 rsa mcm prut msuk angin sbb rsa mnyucuk kdang tu.

Saya 18weeks dah gerak tapi slow sangt. Masuk 20weeks kemain aktif. Sekarang dah 26weeks tengah tidur pun boleh rasa dia bergoncang😅 #babyfirst

Sy 18 or 19week baru rasa tu pn halus2 jek.. Tp msa tu mcm keliru angin ke bby yg gerak sebenarnya. Hahaha sbb bby first jgk x thu beza msa tu..

Sama saya pun rasa 15week, skrg dah 20week hari tu nurse dah start cek heart beat baby. Kita pun bkn main excited mendengar 😅

Saya 19 week.. Comel je rasa.. Gerakan lembut tapi happy sbb first time dpt rasa mcm tu.. 😍😍😍

18 mgu.. Alhamdulillah anak pertama.. La ni da 25mgu.. Makin kuat & kerap plak diew gerak2.. Hehehe

sy 15 week ank no 4.. skrg da 22week.. siap rekod time pusat n perut gerak2.. time rileks baring2

22w. Now sy 33w, sgt kuat pergerakan nya jelas terasa. Bergegar2 perut, tersenyum sendirian 😁

4y ago

Kadang2 senak rasa bila dia tendang bhgn tulang rusuk 😂

Sama la.. Masa 19weeks bru rasa.. Excited jgak walaupun anak kedua.. 😸😸😸

16 weeks baru rase. Itupun x kuat. Time relax2 baru terase baby gerak..