Pergerakan baby first time

Start 17 minggu dah boleh ke rasa pergerakan baby..sbb kadang2 ade rasa mcm benda gerak2 dlm perut..halus2 mcm tu🤭🤭mcm tu ke rasa bby gerak🤭#seriusnanya #firstmom #ingintahu

3 Balas

ikut bdn org ada yg awal rasa pergerakkan ada juga yg lmbt dlm 20week ke atas camtu klau first mom tp sy first mom juga dah rasa bby gerak 16week haritu😂

3mo ago

haa.. rasa geli² sy nmpk dia timbul² atas permukaan perut

sya first mom dah rasa gerakan halus baby masa 14 minggu 🥰 masa 16 minggu lagi rasa kerap baby gerak.

3mo ago

Sama mcm sy. Tapi sy mengandung anak ketiga baru rasa awal. 14 weeks.Dia mcm timbul mengeras kt tepi2 perut. Anak2 yg lain lambat sikit.

Saya pun kadang ada rasa tapi tak Pastu Itu dia ke bukan dh 17 minggu dh