4 week 4 day

First time hamil . ?

134 Balas

Assalamualaikum ...maaf tumpang tnya ..normal ke klau pregnant skit bwah perot .jdi kram , jdi nyucuk² ??.pregnant 4 minggu

saya first time hamil perut sakit mcm ada angin 😭 ada tak rasa macam saya susa tidur sebab sakit perut

2y ago

omg sis kita sama 🥹 ,first time pregy n malam susah tidur tambah sakit perut mcm masuk angin .bila tanya doct tu normal ,sbb simtom awal lagi ..nnti dah masuk 5ke 6 weeks akan mual 🫠

Sama lah sy 4 week 5 day.. 😊

2y ago

same lah kite

sama la kita sis...nak masuk 5 minggu da... 3 tahun tunggu... Alhamdulillah... rezeki Syawal... 😊

Sama la sy first time preg . baru 5w5d 😍

3y ago

Tahniah!

klu last period 3/3 adkah kira prgnt..sbb sy blm bt cek up lagi..sbb msh keliru

Sy 1st time hamil. 4 week 2 day.. Semoga dipermudahkan sampai bersalin nanti ❤️

Alhamdulilah. Tahniah sis. Semoga lagi bertambah seri dan harmoni dalam rumahtangga sis.

Hi mom..Ya..1st baby ivf journey🥰 4wks 1dys. Doa kn ia membesar dgn sihat🤲🏻

Samalah kita.. 15 weeks 4 days 😘😘😘

2y ago

3@4minggu awal utk scan,kadang lum nampak lgi, biasanya doc sruh repeat scan lagi, dlm 7weeks ke atas. sy scan 4weeks smalam nmpk kantung kecikkkk lgi..huhu...