4 week 4 day

First time hamil . ?

134 Balas

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya🥰

tahniahh..🤗

5y ago

sama2😊

Normal ka kandungan baru 4 minggu tp sakit belakang sgt bila kerap berjalan ? 🥺

Alhamdulillah. Tahniah awak. Moga kandungan kita sentiasa dalam peliharaan Allah.

congrtss enjoy you pregnancy.. 🎈💕

5y ago

Okay awak. Inshaallahh. 😍

Biasanya lps check upt, perlu jmpa doktor untuk scan? Ke tak boleh scan lagi?

Wah sama lah saya pun first baby 4week 1day😉 jaga kesihatan yeee❤️

tahniah awk..jga dri baik2 yer.. smoga sntiasa dlm lindungan Allah swt.. aamiin

5y ago

Amin .. Terima kasih awak . 😘

alhamdulillah congrats sis... Sama Saa pun first time hamill🥰😍

Congratsss! Take good care of yrself and enjoy the moments 😍😍😬😬

5y ago

Thankz . 😘