First Time Pregnancy

First time check pregnancy test, check selang sehari, tapi line kedua Dia masih kabur, tak sure nie menunjukkan betol betol pregnant ke tak? Pening nak bg tau dkt family members dulu ke nak tunggu dulu???? Harap dpt membantu saya

First Time Pregnancy
3 Balas

Da betol la tu.. line Test lagi terang dr line Control. Org klu line T pudar dr line C baru laa risau betol ke pregnant. Btw yg sy tu cek da delay period 2 week. Klu awak baru sehari 2 da terang mcam tu. Yes u are pregnant. Hcg level sgt tinggi. Up to u la.. nk pi confirm kat klinik. Biase cek upt je. Sbb klu nk scan awal lagi.

Line T dah terang sangat tu. Selalunya kalau scan dah boleh dah nampak kantung baby. Tunggu lagi 3minggu scan, inshaAllah dah boleh dengar heartbeat baby

Dah terang sangat tu.. tahniah..!!