Faint line pregnancy test

Hi, i dah buat pregnancy test and both dapat line kabur. My due for period 4hb ni. Patut ke i pergi clinic check or tunggu missed period dulu? Sebab i kerja retail selalu berdiri and angkat berat. Risau jadi apa apa 🙏🏻

Faint line pregnancy test
8 Balas

Upt tu mcm rosak. Tunggu missed period dulu . Sbb sy haritu pon mcmtu. Test upt mcm awak jgk, upt rosak. Pastu tunggu dlu dlm 1w , g check hospital negative. Cuma dr cakap air kencing kotor. Tapi lepas 2w buat test skali lagi baru laa upt tu positive. Tu pon kabur2. Alhamdulillah, now sy dh 26w .

1st photo tu macam upt yg rosak. Cuba buat upt yg lain. Kalau double line, sepatutnya line merah tu betul2 nampak line dia. Tapi gambar tu macam 1 line je yg nampak. Lagi satu warna merah yg meresap (bukan bentuk line) Better tunggu lepas missed period baru buat upt.

Pada sye tggu missed period dulu sis.. Sye buat test nie sebelum missed period tpi sye tk bape nk yakin jgk sis

tggu missed period dlu...sbb ad je chemical pregnantcy..klu rsa bdan xselesa xsihat, bgtau bos rehat

tunggu due period dulu baru check... kalau g klinik pun sama jgk..die suruh test jgk

tggu miss period dulu..upt tu nmpk mcm rosak je

sorry tpi tu mcm negative jee .

mcm 1 line je